Rulou de castravete umplut cu somon afumat și cremă de brânză Ingrediente (10 porții) Mod de preparare Cost/porție: 2,00 lei castravete Fabio.......... 4 bucăți somon afumat ................... 150 g cremă de brânză............... 150 g unt ......................................... 20 g lămâi ...................................... 50 g pătrunjel creț........... 1 legătură bețe bambus ............... 10 bucăți Castravetele se spală și se taie pe lung, în felii subțiri de grosime egală, care se obțin, de preferat, la feliator, pe mandolină sau cu ajutorul unui cuțit cu lama subțire. Crema de brânză se amestecă cu untul moale, astfel încât să aibă o consistență omogenă, să nu existe aglomerări. Pe felia de castravete se pune crema de brânză cu ajutorul unui poș, apoi se așază somonul afumat și se rulează împreună. Pentru a se păstra forma, se prinde cu o scobitoare de bambus. Platoul cu rulouri de castravete se decorează cu felii de lămâie și pătrunjel creț. *Prețurile calculate sunt prețuri de referință și pot ‡i diferite față de oferta actuală.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=