Salată cu quinoa, legume și grepfrut roșu Ingrediente (10 porții) Mod de preparare Cost/porție: 4,35 lei quinoa......................................0.15 grepfrut roșu ..............................1 ardei gras roșu....................... 0.5 ardei gras portocaliu.......... 0.35 ardei gras verde .................... 0.3 avocado........................................3 ceapă verde .................................1 migdale fulgi......................... 0.02 lămâie.....................................0.06 ulei de măsline .....................0.03 sare ........................................ 0.01 piper negru .........................0.001 pătrunjel proaspăt.............. 0.01 Se spală și se curăță legumele, ardeii se taie în cuburi mari, ceapa verde se toacă rondele. Avocado se curăță de coajă și se taie în bucăți de dimensiune medie. Grepfrutul se curăță de coajă și se scot segmenții (pulpa), ‡ără partea albă care este amară. Migdalele se pun la cuptor, într-o tavă, la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 2-3 minute, până se colorează. Apoi se lasă la răcit. Într-un bol se amestecă ardeii, avocado, ceapa verde, segmenții de grepfrut, quinoa, se asezonează cu suc de lămâie proaspăt, ulei de măsline, sare și piper proaspăt râșnit. Se pune salata pe farfurie, se adaugă migdalele prăjite și se decorează cu pătrunjelul proaspăt. *Prețurile calculate sunt prețuri de referință și pot ‡i diferite față de oferta actuală.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=