LACTATE Brânzeturile cu mucegai nobil, preparate după rețete franțuzești, sunt ideale pentru meniul restaurantului tău, indiferent în ce formă le prezinți. Ca gustul lor să ie bine pus în valoare, iar textura să ie cremoasă, se recomandă servirea lor la temperatura camerei. Pe un platou, alături de fructe proaspete, cum ar i mere, pere, struguri sau căpșune, dar și miez de nucă, brânzeturile Camembert sau Brie de la Delaco formează gustarea perfectă. Pot i incluse și în salate reci sau calde, ca atare, dar și coapte sau prăjite în crustă de fulgi de migdale. Astfel, brânzeturile capătă un exterior crocant și un miez cremos. Camembert și Brie se potrivesc cu frunzele de spanac baby, fenicul și cu merișoarele uscate din gama METRO Chef. BRÂNZETURI FINE PENTRU PREPARATE DE SUCCES 2 NAPOLACT Iaurt Numa’ Bun • 3,5% grăsime • 900 g • preț/bucată 6, 19 MEGGLE Adaos vegetal cafea • 10x7,5 g • preț/bucată 1, 79 RARĂUL Cașcaval afumat • cca. 1,5 kg • preț/kg 29, 69 DELACO Camembert/ Brie • 120 g • preț/bucată 5, 35

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=