PREPARARE 1. Pentru aluat, amestecă făina cu praful de copt și cerne-le în Bolul Fantezie 3 L . Adăugă fulgii de cocos, zahărul, zahărul vanilat și esența de migdale și amestecă. După aceea, adăugă și ouăle, untul și laptele. Pune capacul și agită de mai multe ori, astfel încât toate ingredientele să fie bine amestecate. 2. Amestecă din nou cu grijă folosind Telul Tekna metalic . Așază Forma de Silicon Rotundă spălată în prealabil, pe grătartul rece al cuptorului și adaugă aluatul. Pune tortul în cuptorul preîncălzit la 180°C căldură sus / jos pentru aproximativ 30 minute. După coacere, înainte de a-l demonta, lasă tortul în formă pentru aproximativ 5 minute. Lasă tortul să se răcească. 3. Folosind Speedy Chef-ul , amestecă cu putere frișca cu zahărul vaniliat și zahărul până amestecul devine rigid. Amestecă brânza dulce cu fulgii de cocos până obții un amestec omogen. Adaugă crema obținută anterior în amestecul de brânză. 4. Spală și curăță căpșunele. Distribuie uniform crema deasupra tortului răcit și ornează cu căpșunele așezate cu vârfurile îndreptate în sus. Sfat: Dacă vrei să prepari un tort cu mai multe straturi, crește cantitatea ingredientelor. Pentru un tort simplu cu trei straturi, va trebui să repeți rețeta de 3 ori. Lista ingredientelor din rețetă acoperă un strat de topping și aluat. TORT SIMPLU INGREDIENTE: • 200 g făină de grâu • 2 lingurițe praf de copt • 50 g fulgi de cocos • 100 g zahăr • 1 lingură zahăr vanilat • 4 picături esență de migdale • 3 ouă • 100 g unt răcit topit • 100 ml lapte PENTRU CREMĂ: • 200 g frișcă • 1 lingură zahăr vanilat • 2 linguri de zahăr • 250 g brânză dulce cu conținut scăzut de grăsime • 20 g fulgi de cocos • 500 g căpșune Timp de preparare 20 min. Formă Silicon Rotundă Ø 26 x 5 cm interior / 29 x 30 x 6,2 cm Î SS204503 Formă Silicon mini inimioare 21,5 x 6,5 cm Î SS204504 100 ml Timp de repaus: 5 min. 600 W 30 min. 139 Lei 98 Lei

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=