3 SIGURANȚĂ ȘI IGIENĂ ............................................................. 4 Cum se realizează corect curățenia și dezinfectarea? ............... 5 1. MĂSURI DE PROTECȚIE PENTRU PERSONAL................6 Igienă ................................................................................................................. 6 Cerințe specifice pentru personalul care asigură curățenia ... 7 Produse de igienă și protecție pentru personal și clienți .......... 8 2. REGULI PENTRU RECEPȚIA MĂRFURILOR .................... 10 Siguranță ......................................................................................................... 10 3. MĂSURI DE PROTECȚIE ÎN BUCĂTĂRIE .......................... 11 Igienă ................................................................................................................. 11 Produse de igienă pentru bucătărie ................................................... 12 4. MĂSURI DE PROTECȚIE PENTRU SPAȚIUL INTERIOR ȘI TERASĂ............................................ 14 Recomandări.................................................................................................. 14 Transformă terasa într-un loc sigur și plăcut, chiar și în sezonul rece .............................................................................. 15 Produse pentru protecție și igienă pe terasă și în spațiul interior ................................................................ 16 5. MĂSURI DE PROTECȚIE PENTRU TOALETE ................... 18 Siguranță și igienă ....................................................................................... 18 Produse pentru igienizarea toaletelor .............................................. 19 PERSONALUL ................................................................................... 20 Motivarea personalului ............................................................................. 21 CLIENȚII .................................................................................................. 22 Noul consumator.......................................................................................... 23 AFACEREA ............................................................................................. 24 1. Gestionarea costurilor și stabilirea prețurilor............................ 25 2. Servicii de livrare mâncare ................................................................ 28 3. Reducerea risipei alimentare ............................................................ 31 4. Digitalizarea ............................................................................................... 32 5. Rețele de socializare .............................................................................. 33 CUPRINS

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=