Ingredientele de care dispui în restaurant se pot transforma în rețete grozave cu puțină creativitate și curaj de a face combinații de gusturi și texturi. Carcasa de rață este ingredientul de bază pentru a face stock de rață asiatic pentru o supă cu gust intens și savuros, completată de texturi diferite de ceapă verde, ou iert moale, tăieței proaspeți ramen, salată bok choy, lemongrass, ghimbir, usturoi. Pe de altă parte, un alt preparat rainat este rața gătită conit, coaptă pentru timp îndelungat, la temperatură joasă. Pulpa de rață devine delicioasă astfel, având un conținut ridicat de grăsimi care o fac suculentă și aromată. Completează farfuria cu un piure de cartoi cremos, aromatizat cu o păstaie de vanilie sau cu fulgi crocanți de usturoi. ÎNCEARCĂ REȚETE ASIATICE CU RAȚĂ 5 CARNE PENELOPE Carcasă de rață • pungă • preţ/kg 12, 49 FRAGEDO Pulpe de pui dezosate ără piele • proaspete • ATM gastro • preţ/kg 16, 99 Mici Bucur • proaspeţi • tăviţă • preţ/kg 14, 99 DEVIANDE Antricot de vită cu os • 6x200g • preţ/colet 94, 99 ORIGINE BULGARIA PRODUS CONGELAT ORIGINE ROMÂNIA DISPONIBIL LOCAL* PRODUCȚIE PROPRIE ORIGINE GERMANIA PRODUS CONGELAT

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=