PREPARARE 1. Preîncălzește cuptorul la 180° C, la treapta 6. Folosind Mașina de tocat cu con răzătoare răzuiește într-un bol, dovleacul, însă păstrează o bucată mică pe care să o feliezi subțire, pentru decorare. Adaugă făina, rozmarinul, sarea și piperul. 2. Amestecă în Ibricul Mixer 1.25 L untul, laptele bătut și ouăle. Amestecă ingredientele uscate până sunt complet mixate. Adaugă ușor și brânza feta, păstrând bucăți mari. 3. Unge cu unt interiorul lui Ultra Pro Dreptunghiular 1.8 L și presară deasupra 1 lingură de făină. 4. Toarnă amestecul în Ultra Pro Dreptunghiular 1.8 L. Nivelează compoziția. Adaugă printr-o presare ușoară feliile de dolveac și ceapa tăiată în partea de sus a pâinii. 5. Se coace timp de 1 oră sau până păinea capătă o culoare aurie sau poți verifica dacă este gata cu ajutorul unei scobitori. Lasă să stea pentru 10 minute. Apucă partea de sus a lui Ultra Pro și scoate pâinea din formă. Așeaz-o pe grătar pentru a se răci. Feliază folosind Cuțitul de pâine și servește împreună cu unt. O gustare excelentă pentru pauza de prânz. Sfat Pro: Dacă nu ai la îndemână lapte bătut, combină 310 ml lapte cu 2 lingurițe suc de lămâie și lasă să stea până se îngroașă. Laptele bătut oferă pâinii o strălucire aparte. PÂINE CU DOVLEAC ȘI BRÂNZĂ FETA INGREDIENTE ( 8 PERSOANE) • ½ dovleac pentru plăcintă (aprox. 600 g), trebuie decojit și curățat de semințe • 625 ml făină cu agent de creștere • 1 lingură de sare • 3 lingurițe de rozmarin tocat fin • 100 g unt, topit • 310 ml lapte bătut • 2 ouă foarte mari • 80 g brânză feta în stil danez, mărunțită în bucăți mari • • 1 ceapă roșie mică, tăiată în jumătate, felii subțiri Timp de preparare 10 min Timp de repaus 10 min 60 min la 180°C / Treapta 6

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=