Burta de vită merită mai multă atenție datorită gustului și texturii unice. Acest fapt nu este cunoscut și apreciat doar de români, ci și de consumatori din Europa și chiar Japonia. Motivul pentru care ea nu se regăsește însă pe meniurile multor restaurante este nivelul ridicat de complexitate al curățării și pregătirii ei pentru gătire, un proces complicat și anevoios. Tocmai de aceea, burta de vită preiartă și deja tăiat㠏ideluță, salvează timp valoros în bucătăria restaurantului tău și lasă bucătarului libertatea de a-și folosi creativitatea. Pe lângă faimoasa ciorbă de burtă, acest ingredient poate i integrat în preparate precum tocana sau tusmalaua, dar și salata, așa cum fac italienii în cunoscutul preparat “Trippa alla napoletana”. BURTA DE VITĂ, O DELICATESĂ CARE MERITĂ ATENȚIA CLIENȚILOR TĂI 5 CARNE FRAGEDO Aripi de pui secţionate, ără vârf • proaspete • ATM gastro • preţ/kg 10, 99 Cotlet de porc ără os • proaspăt • vacuum • preţ/kg 14, 75 28, 99 ALIMENTA Burtă de vită preiartă ideluţă • proaspătă • pungă cca 2kg • preţ/kg 15, 99 ORIGINE ROMÂNIA ORIGINE SPANIA ORIGINE SPANIA PRODUS CONGELAT Purcel de lapte • pungă • preţ/kg ORIGINE POLONIA

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=