LEGUME-FRUCTE Lămâile sunt utile și versatile în bucătăria unui restaurant. Cu ajutorul lor, prepari băuturi răcoritoare delicioase, dar poți crea și rețete savuroase. Folosește-le corect! Spală-le înainte de a le folosi . Chiar dacă nu vei folosi coaja, ea poate conține bacterii care ajung pe pulpă sau în suc în momentul tăierii. Congelează feliile . Taie lămâia transversal și pune feliile la congelator până se întăresc. Pot i depozitate astfel, într-o pungă de plastic, la -18°C, pentru 3-4 luni. Congelează sucul și coaja . Pentru a păstra pentru câteva luni aroma lămâilor, poți rade coaja și stoarce sucul. Astfel, rezistă pentru câteva luni și pot i folosite în porții mici, în funcție de rețetă: cuburi de suc sau lingurițe de coajă. CUM SĂ FOLOSEȘTI CORECT LĂMÂILE ÎN BUCĂTĂRIA RESTAURANTULUI TĂU 3 Roșii • preţ/kg 2, 99 Cartoi roşii • 10kg • preţ/bucată 13, 99 Mere Idared • preţ/kg 2, 55 ORIGINE TURCIA ORIGINE OLANDA ORIGINE ROMÂNIA Lămâi • preţ/kg 5, 98 ORIGINE TURCIA

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=