Simple, gustoase și ușor picante ... Ingrediente • 500 g făină • 250 g jumări tocate mărunt • 20 g drojdie proaspătă sau 7 g drojdie uscată • 100 ml lapte • 2 gălbenușuri • 200 ml smântână • 50 g untură • 2 lingurițe sare • piper • 2 gălbenușuri pentru uns Mod de preparare: Se pune drojdia în laptele călduț cu puțină făină, sare și zahăr. Se amestecă până se înmoaie drojdia și se lasă la crescut. Se pun făina, jumările tocate, untura, smântâna, gălbenușurile, sarea și piperul într-un castron, se adaugă drojdia și se frământă până devine un aluat elastic. Se acoperă și se lasă la crescut 1 oră la loc calduț. Aluatul se întinde, se crestează suprafața, se unge cu gălbenuș și se decupează cu un pahar sau o formă rotundă. Se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coace în cuptorul preîncălzit la 200 grade aprox. 25 minute. Poftă bună! PHILADELPHIA cremă de brânză Classic / PHILADELPHIA Classic sajtkrém KURUCZ cremă de jumări de porc / KURUCZ sertés tepertőkrém CBA frissföl 20% / CBA frissföl 20% KURUCZ jumări cu boia, cu usturoi / KURUCZ paprikás-, fokhagymás tepertő RAMA grăsime vegetală pentru copt și gătit / RAMA sütésre és főzésre alkalmas növényi zsír GAZDA lapte bătut natur 3.5% / GAZDA natúr aludttej 3.5% TELEMEA de vacă / SÓSTÚRÓ tehéntejből CBA Piros pate de porc / CBA Piros sertésmájas 8 89 Lei/Buc 300g 9 35 Lei/Buc 200g 2 99 Lei/Buc 250g 6 89 Lei/Buc 140g 2 99 Lei/Buc 450g 2 15 Lei/Buc 375g 9 99 Lei/Buc 400g 4 99 Lei/Buc 500g Pogăcele cu jumări

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=