Povestea spune că mititeii au fost inventați dintr-o nevoie. În urmă cu un secol, bucătarul unui restaurant din București a rămas ără mațe de oaie pentru cârnați, așa că a modelat carnea și a pus-o pe grătar. Fără o poveste, cu siguranță micii nu ar i așa de savuroși, serviți alături de muștar și o halbă cu bere. Micii Bucur sunt producție proprie METRO, iind preparați după o rețetă care respectă gustul autentic al acestui preparat. Important de știut este faptul că micii se scot din frigider pentru a se tempera, ca să se reducă astfel diferența de temperatură dintre grătar și preparat. Micii se vor întoarce pe grătar pentru a obține o gătire uniformă, crocantă la exterior și suculentă pe interior. Când sunt gătiți, micii trebuie lăsați să se “relaxeze” și nu se acoperă. PLĂCERE MARE CU MICI BUCUR 5 CARNE AGRICOLA Pulpe de pui dezosate •ără piele • proaspete • vacuum cca 3kg • preţ/kg 14, 49 PENELOPE Piept de rață cu piele • diverse calibre • pungă • preţ/kg 36, 98 Mici Bucur • proaspeţi • tăviţă • preţ/kg 14, 99 Cotlet de miel cu coaste 75mm • pungă • preţ/kg 124, 99 ORIGINE ROMÂNIA ORIGINE BULGARIA PRODUS CONGELAT DISPONIBIL LOCAL* PRODUCȚIE PROPRIE PRODUS CONGELAT ORIGINE NOUA ZEELANDĂ

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=