Unul dintre cele mai populare produse în rândul consumatorilor din întreaga lume, antricotul de vită are aroma și suculența ideale pentru preparate precum “Tagliatta”, servit pe pat de rucola, alături de âșii de parmezan și reducție de oțet balsamic, dar și “Carne Asada”, faimosul preparat din bucătăria mexicană. Tot de inspirație mexicană, poți alege fajitas - felii subțiri de antricot și ardei gras, gătite la grătar și servite cu tortilla, smântână, sos picant și salsa guacamole, marca METRO Chef. Pentru a-l pune cu adevărat în valoare, antricotul trebuie gătit și servit medium rare și rumenit pe exterior. Sosurile care scot cel mai bine preparatul în evidență sunt Béarnaise sau cel de piper verde. O FRIPTURĂ SUCULENTĂ ȘI AROMATĂ? SERVEȘTE ANTRICOT DE VITĂ 5 CARNE Pui galben Coquelet • 500-550 g • pungă • preţ/bucată 11, 99 FRAGEDO Pulpe de pui dezosate ără piele • proaspete • ATM gastro • preţ/kg 16, 99 Antricot de vită • proaspăt • vacuum • preţ/kg 99, 99 ALIMENTA Burtă de vită preiartă întreagă • proaspătă • vacuum cca 2kg • preţ/kg 15, 99 ORIGINE FRANȚA PRODUS CONGELAT ORIGINE ROMÂNIA ORIGINE ARGENTINA ORIGINE POLONIA

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=