LEGUME-FRUCTE Rucola este un ingredient valoros în bucătăria restaurantelor. Cu un gust ușor picant, frunzele dau nu doar culoare, ci și o aromă deosebită preparatelor, de la salate, la pizza, sandvișuri sau sosuri. Un mod de a pune în valoare gustul deosebit al frunzelor de rucola este folosirea lor pentru a prepara pesto. Mixând migdale, muguri de pin, parmezan, usturoi, ulei de măsline extravirgin și rucola METRO Chef, obțineți un sos delicios pentru paste, cât și pentru salate, fripturi sau bruschette. Ca atare, frunzele de rucola sunt apreciate în salate, de exemplu cu pere, nuci și âșii de parmezan și un dressing cu miere și oțet balsamic, dar și pe pe pizza, în combinație cu prosciutto crudo și parmezan. ALEGE RUCOLA PENTRU SALATE, PIZZA SAU ANTREURI CU SUPER GUST 3 Cartoi albi • calibru 60+ • preț/kg 0, 85 Rucola • 500 g • preţ/bucată 9, 98 Struguri negri Moldova • preţ/kg 3, 89 Lămâi Meyer • preţ/kg 4, 89 ORIGINE ROMÂNIA ORIGINE ITALIA ORIGINE MOLDOVA ORIGINE TURCIA

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=