Mușchiulețul de porc este o carne ină, slabă, dar totodată suculentă. Este extrem de valoroasă pentru bucătarii profesioniști, pentru că este preferată și aleasă de clienți. La tranșarea unui porc, mușchiulețul reprezintă 4-5% din carne, ceea ce îl face cu atât mai valoros și prețios și necesită gătirea cu atenție, pentru a nu-l irosi. Fiind o carne fragedă, nu este necesară marinarea. Fie că îl prezentați clienților în crustă, fript la tigaie sau împletit la cuptor, secretul este supravegherea atentă a timpului de gătire. Un timp prea îndelungat îl poate face uscat, ațos. Alegeți umpluturi pentru a-l transforma în rulade delicioase, dar și sosuri care îi completează bine aroma. Se potrivesc bine sosuri de smântână și ciuperci, dar și cu muștar sau cu mere. CAUȚI CARNE SLABĂ, DAR SUCULENTĂ PENTRU FRIPTURI FRAGEDE? 5 CARNE AGRICOLA BACĂU Pui grill • proaspăt • pungă • preţ/kg 7, 99 FRAGEDO Aripi de pui • proaspete • ATM gastro • preţ/kg 9, 98 Cârnaţi de porc în maţ de oaie • proaspeţi • tăviță • preţ/kg 16, 49 Muşchiuleţ de porc • pungă • preţ/kg 24, 99 ORIGINE ROMÂNIA ORIGINE ROMÂNIA DISPONIBIL LOCAL* PRODUCȚIE PROPRIE ORIGINE SPANIA PRODUS CONGELAT

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=