LACTATE Cașcavalul este un tip de brânză din lapte de oaie, capră sau de vacă, originar din Sicilia, sudul Italiei. În prezent, a cucerit gustul consumatorilor din întreaga lume, în numeroase sortimente precum caș opărit, sărat și maturat sau afumat, cu conținut variabil de grăsimi. Consumat în cantităţi moderate, el vine în completarea dietelor ca o excelentă sursă de proteine. Cașcavalul Hochland are o textură cremoasă și un gust delicios. Se poate folosi ca atare, dar și în numeroase rețete, cu sau ără preparare termică: salate, rulade de carne, pentru a gratina preparate, precum ciuperci sau lasagna, dar și ca topping pentru pizza. Rezultatul va încânta clienții! Produsul este disponibil în ambalaj de cca. 1750g, pentru a satisface nevoile HoReCa, dar și pe ale revânzătorilor. CAȘCAVAL SAVUROS PENTRU REȚETE AROMATE 2 OLYMPUS Telemea de capră feliată • 2 kg • preț/bucată 69, 95 BIG PANDA Iaurt natural • 4% grăsime • 5 kg • preț/bucată 26, 19 DELACO Pizza topping • cca. 2,3 kg • preţ/kg 18, 64 HOCHLAND Cașcaval clasic / afumat • cca. 1750 g • preț/kg 31, 49

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=