Când vrei să îți încânți clienții cu o friptură de vită, este important ca primul pas să ie alegerea piesei de tranșare potrivite. Antricotul cu os este un steak obținut din partea superior-anterioară a vitei. Aceasta tăietură este potrivită pentru gătire la cuptor sau la grătar. Pentru pregătire, carnea trebuie adusă la temperatura ambientală, deci se scoate din frigider cu aproximativ 30 de minute înainte de a i gătită și friptă pe grătar încins astfel încât să se obțină efectul Maillard, rumenirea bucății de carne. Gustul unei bucăți de carne de vită de calitate este deja un deliciu, nu are nevoie de arome suplimentare. Pentru obținerea unei arome și texturi optime, antricotul de vită se gătește medium, 58-60°C la interior. CUM SĂ PREPARI ANTRICOT DE VITĂ CA SĂ DEVINĂ RĂSFĂȚUL SUPREM! 5 CARNE FRAGEDO Aripi de pui secţionate, •ără vârf • proaspete • ATM gastro • preţ/kg 11, 49 Mici Bucur • proaspeţi • tăviţă • preţ/kg 14, 99 Pulpă de miel dezosată • pungă • preţ/kg 55, 99 DEVIANDE Antricot vită cu os • 6x200g • preţ/colet 94, 99 ORIGINE ROMÂNIA DISPONIBIL LOCAL* PRODUCȚIE PROPRIE PRODUS CONGELAT ORIGINE NOUA ZEELANDĂ ORIGINE GERMANIA PRODUS CONGELAT

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=