Pulpele de rață au un gust foarte bun, datorat în principal procentului ridicat de grăsimi, încât coacerea lor simplă, lentă, îl va pune în valoare foarte bine. De asemenea, gătirea acestora în untură de rață, „con it”, le frăgezește și aromatizează. Garniturile le pot face și mai atractive în meniul restaurantului tău! O variantă ar i gătirea à la provençale: pulpe de rață coapte cu ierburi aromatice și usturoi, lângă carto i cu unt și rozmarin. Încearcă și cu o garnitură de varză roșie. Pentru o aromă mai interesantă, sotează varza cu suc de portocale, iar pe pulpe aruncă un praf de scorțișoară. Piureurile sunt potrivite și lângă pulpele de rață: pune pe farfurie unul sau două cu gust diferit, de exemplu din mazăre, țelină sau carto i dulci. GARNITURI DELICIOASE PENTRU PULPE DE RAȚĂ LA CUPTOR 5 CARNE AGRICOLA Pulpe de pui dezosate ără piele • proaspete • vacuum cca 3kg • preţ/kg 14, 49 FRAGEDO BARBEQUE Mix aripi de pui marinate • proaspete • ATM • preţ/kg 15, 49 ORIGINE ROMÂNIA ORIGINE ROMÂNIA PENELOPE Pulpe de rață • pungă • calibre multiple • preţ/kg 19, 99 Spată de porc dezosată, degresată • pungă • preţ/kg 18, 99 ORIGINE BULGARIA PRODUS CONGELAT ORIGINE SPANIA PRODUS CONGELAT

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=