LEGUME-FRUCTE Sezonul strugurilor se apropie. Fructele vedetă ale toamnei, strugurii sunt recunoscuți datorită gustului in, dar și pentru proprietățile multiple pentru sănătate. În industria ospitalității, ei sunt ingrediente adesea folosite în deserturi, un exemplu iind prăjitura cu blat de bezea și cremă de mascarpone. Strugurii pot îmbogăți, însă, și un preparat principal! Lângă o friptură de porc este delicios un sos picant pe bază de struguri, ardei iute și usturoi. Carnea de vânat se asociază foarte bine cu un sos de struguri, în special carnea de iepure sau de căprioară, dar și alături de carnea de pasăre poate i adăugat un sos de struguri dulce-acrișor, cu miere și oțet. De asemenea, strugurii sunt de nelipsit de pe platourile cu brânzeturi maturate. STRUGURI DULCI PENTRU PREPARATE CU PERSONALITATE 3 Roșii • preţ/kg 2, 99 Carto i speciali • 5 kg • diverse sortimente: pentru copt, iert, prajit • preț/bucată 14, 49 ORIGINE TURCIA ORIGINE OLANDA Mere Golden • preț/kg 3, 39 Struguri negri Moldova • preţ/kg 4, 69 ORIGINE ROMÂNIA ORIGINE MOLDOVA

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=