7 Tranşarea franțuzească a cotletului de miel este o tehnică apreciată chiar şi de cei mai exigenţi bucătari. Tehnica presupune decuparea grăsimii care acoperă oasele cotletului, lăsând iecare os curăţat. Acesta se secţionează la dimensiunea de 75 mm. În bucătăria tradițională, oasele cotletului de miel se îmbrăcau cu manşete din hârtie atât pentru decor, dar şi pentru ca oaspeţii să nu se murdărească pe mâini când le serveau. Cotletul este una dintre cele mai apreciate tăieturi din carcasa de miel, iind un deliciu în restaurantele gourmet și nelipsit din meniurile restaurantelor orientale, preparat la grătar, la tigaie, dar și la cuptor! COTLET DE MIEL ÎN STIL FRANȚUZESC CARNE PENEŞ Pulpă inferioară de curcan • pungă • preţ/kg 7, 99 AGRICOLA Pulpe de pui dezosate cu piele • proaspete • vacuum cca 3kg • preţ/kg 14, 99 Mici Bucur • proaspeţi • tăviţă • preţ/kg 14, 99 Cotlet de miel cu coaste 75mm • pungă • preţ/kg 124, 99 ORIGINE ROMÂNIA PRODUS CONGELAT ORIGINE ROMÂNIA DISPONIBIL LOCAL* PRODUCȚIE PROPRIE PRODUS CONGELAT ORIGINE NOUA ZEELANDĂ *Articol disponibil la ra–t doar în anumite magazine METRO. Pentru mai multe informații, veri–icati cu șeful de raion.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=