LEGUME-FRUCTE 2 Lămâile sunt o resursă nemaipomenită în bucătăriile profesionale. Aceste fructe se pot folosi atât la prepararea deserturilor, cât și la felurile principale, pentru sosuri sau pentru băuturi. Pentru a obține o cantitate mai mare de suc, după ce au fost curățate de coajă, lămâile se pot procesa cu blenderul și apoi se strecoară printr-o sită pentru a elimina conținutul grosier. Astfel, dintr-o lămâie poți obține suc pentru mai multe limonade. De asemenea, coaja lămâilor este importantă pentru că ea conține uleiuri esențiale și oferă o aromă deosebită, ideală pentru aromatizarea cemelor de prăjituri. Îți poți ideliza clienții oferindu-le din partea casei și un limoncello rece ca gheața, home-made, preparat din coajă de lămâie, zahăr și alcool dublu rainat. CUM SĂ FOLOSEȘTI LA MAXIMUM LĂMÂILE? Cartoƒi roşii • 10kg • preţ/bucată 10, 99 Piersici • preț/kg 3, 79 Lămâi • preţ/kg 6, 99 ORIGINE ROMÂNIA ORIGINE GRECIA ORIGINE AFRICA DESUD ORIGINE ARGENTINA Ardei Bianca • preţ/kg 3, 99 ORIGINE ROMÂNIA

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=