2 Ofertă valabilă în perioada 30.07-5.08.2020. Peste 1.000 de produse BIO la prețuri accesibile ACT 1 legend pr:Price_zl, ,Price_gr ar:OldPrice_zl, ,OldPrice_gr cr:AddPrice_zl, ,AddPrice_gr Name:Name, , Info, ,PerUnit Annuity:Annuity Entry1:Entry1 Entry2:Entry2 Entry3:Entry3 Entry4:Entry4 Entry5:Entry5 Maker:Maker Amount:Amount 2 29 LEI 1 49 LEI -34 % Pepene verde cu puțini sâmburi Origine: România, per kg legend pr:Price_zl, ,Price_gr ar:OldPrice_zl, ,OldPrice_gr cr:AddPrice_zl, ,AddPrice_gr Name:Name, , Info, ,PerUnit Annuity:Annuity Entry1:Entry1 Entry2:Entry2 Entry3:Entry3 Entry4:Entry4 Entry5:Entry5 Maker:Maker Amount:Amount 10 99 LEI 7 99 LEI -27 % Pere Forelle per kg legend pr:Price_zl, ,Price_gr ar:OldPrice_zl, ,OldPrice_gr cr:AddPrice_zl, ,AddPrice_gr Name:Name, , Info, ,PerUnit Annuity:Annuity Entry1:Entry1 Entry2:Entry2 Entry3:Entry3 Entry4:Entry4 Entry5:Entry5 Maker:Maker Amount:Amount 9 99 LEI 7 99 LEI -20 % Ciuperci Champignon per kg legend pr:Price_zl, ,Price_gr ar:OldPrice_zl, ,OldPrice_gr cr:AddPrice_zl, ,AddPrice_gr Name:Name, , Info, ,PerUnit Annuity:Annuity Entry1:Entry1 Entry2:Entry2 Entry3:Entry3 Entry4:Entry4 Entry5:Entry5 Maker:Maker Amount:Amount 1 79 LEI 0 99 LEI -44 % Porumb pentru fiert Origine: România per buc. Țelină cu frunze Origine: România, per buc. l LEI 2 22 LEI % legend pr:Price_zl, ,Price_gr ar:OldPrice_zl, ,OldPrice_gr cr:AddPrice_zl, ,AddPrice_gr Name:Name, , Info, ,PerUnit Annuity:Annuity Entry1:Entry1 Entry2:Entry2 Entry3:Entry3 Entry4:Entry4 Entry5:Entry5 Maker:Maker Amount:Amount 5 99 LEI 4 99 LEI -16 % Nectarine per kg Ciuperci Pleurotus BIO Origine: România, 400 g, per caserolă legend pr:Price_zl, ,Price_gr ar:OldPrice_zl, ,OldPrice_gr cr:AddPrice_zl, ,AddPrice_gr Name:Name, , Info, ,PerUnit Annuity:Annuity Entry1:Entry1 Entry2:Entry2 Entry3:Entry3 Entry4:Entry4 Entry5:Entry5 Maker:Maker Amount:Amount 7 99 LEI 5 99 LEI -25 % D I S P O N I B I L Ș I Î N Tartă cu ciuperci, spanac și cașcaval Ingrediente: 1 linguriță ulei de măsline 2 șalote, felii subțiri 300 grame ciuperci 1 lingură unt 3 ouă, bătute 100 ml smântână de gătit 3 căței de usturoi, zdrobiți sare piper 1 lingură pătrunjel, tocat 50 grame baby spanac 100 grame cașcaval, ras cimbru proaspăt 200 grame aluat foietaj parmezan, sfărâmat 4 felii mozzarella 1 roșie, mărunțită 1 linguriță busuioc uscat Preparare: 1. Șalotele se călesc într-o tigaie în ulei de măsline. 2. Se adaugă ciupercile cu untul și se gătesc încă 1-2 minute. 3. Într-un castron se amestecă ouăle bătute cu smântâna și usturoiul, asezonându-se cu sare și piper. 4. Se completează cu pătrunjelul, spanacul și cașcavalul ras și se asezonează cu cimbru. 5. La sfârșit se pun ciupercile călite și se amestecă. 6. Într-un vas de copt se întinde foietajul, decupându- se aluatul în exces. 7. Se toarnă în vas compoziția de ciuperci și se asezonează cu parmezan și cimbru, apoi se lasă la cuptor 30 minute la 170ºC. 8. Se adaugă mozzarella, roșia și busuiocul uscat și se mai lasă la cuptor încă 5 minute la 170ºC. 9. Tarta se servește caldă. 6porții Pentru modul de preparare și alte rețete delicioase, urmărește canalul nostru de /CarrefourRomania PRODUS ÎN ROMÂNIA PRODUS ÎN ROMÂNIA PRODUS ÎN ROMÂNIA PRODUS ÎN ROMÂNIA 60 min. D I S P O N I B I L Ș I Î N D I S P O N I B I L Ș I Î N D I S P O N I B I L Ș I Î N D I S P O N I B I L Ș I Î N D I S P O N I B I L Ș I Î N D I S P O N I B I L Ș I Î N

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=