7 Pentru a obține preparate reușite, dar și pentru o aprovizionare cât mai e icientă ca timp și costuri, trebuie să știi ce bucată de carne se pretează cel mai bine la mâncarea pe care o propui clienților. Pulpa de porc este ideală pentru mâncăruri gătite, dar, feliată subțire și bătută, poate i potrivită pentru șnițele. În funcție de câtă grăsime conține, poate i tocată pentru chi tele, perișoare sau lasagna, în combinație cu carne de vită. Ceafa este fragedă și marmorată cu grăsime, ceea ce o face de neegalat pe grătar sau coaptă încet. Coastele dau gust ciorbelor, dar sunt apreciate si preparate slow cooked la cuptor sau sous vide, BBQ Ribs. Fleica ajunge adesea să ie tocată pentru diverse preparate, dar este delicioasă și coaptă, după rețeta americană de pulled pork. ALEGE CARNEA DE PORC POTRIVITĂ PENTRU FIECARE REȚETĂ DIN MENIU CARNE LA PROVINCIA Pulpe de pui dezosate ără piele • proaspete • ATM gastro • preţ/kg 13, 75 Cârnaţi de porc în maţ de porc • proaspeți • tăviță • preţ/kg 12, 75 Pulpă de porc dezosată, degresată • proaspătă • vacuum • preţ/kg 12, 99 ALIMENTA Burtă de vită pre iartă întreagă • proaspătă • vacuum cca 2kg • preţ/kg 15, 29 ORIGINE ROMÂNIA DISPONIBIL LOCAL* PRODUCȚIE PROPRIE ORIGINE SPANIA ORIGINE FRANȚA *Articol disponibil la ra t doar în anumite magazine METRO. Pentru mai multe informații, veri icati cu șeful de raion.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=