7 Pentru managerii de restaurante, este mai e icient din punct de vedere inanciar să se aprovizioneze cu un pui întreg, decât cu diverse părți. Din varianta grill se pot realiza mai multe preparate, de la șnițele și tocănițe, până la supe și ciorbe. Procesarea unui pui întreg este însă o provocare pentru bucătari, ei iind mereu presați de timp. Iată 5 recomandări pentru dezosarea rapidă a pulpelor, cu pierdere minimă de carne: 1. Localizează precis încheietura, mișcând partea superioară și cea inferioară. 2. Folosește un cuțit ascuțit pentru a cresta carnea și a tăia cartilagiul. 3. Îndepărtează pielea de pe pulpa superioară. 4. Taie de-a lungul osului, pe ambele părți. 5. Ținând de un capăt al osului, ă mișcări scurte cu cuțitul și scoate toată carnea, lăsând cât mai puțină pe os. CUM SE DEZOSEAZĂ CORECT PULPELE DE PUI CARNE AGRICOLA BACĂU Pui grill • proaspăt • pungă • preţ/kg 7, 75 FRAGEDO Mix pulpe dezosate şi aripi marinate • proaspete • ATM • preţ/kg 17, 75 Cârnaţi de porc în maţ de oaie • proaspeţi • tăviță • preţ/kg 15, 75 ALIMENTA Burtă de vită pre iartă ideluţă • proaspătă • pungă cca 2kg • preţ/kg 15, 49 ORIGINE ROMÂNIA ORIGINE ROMÂNIA DISPONIBIL LOCAL* PRODUCȚIE PROPRIE ORIGINE FRANȚA *Articol disponibil la ra“t doar în anumite magazine METRO. Pentru mai multe informații, veri“icati cu șeful de raion.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=