7 Fă din carnea la grătar vedeta meniului din restaurantul tău! 1. Nu găti carnea direct din frigider! Las-o la temperatura camerei cel puțin 20 de minute înainte de a o prepara. 2. Măsoara termperatura în interior când gătești carnea. Pentru pulpele de pui, de exemplu, temperatura optimă de gătire e de 75°C, iar pentru carnea tocată de porc, 79°C. 3. Fii creativ cu aromele! Marinada este importantă ca preparatul tău să iasă fraged și aromat. În mod ideal, carnea trebuie să stea peste noapte în condimentele alese. 4. Joacă-te! Folosește gătirea directă, dar și indirectă pentru gătire. În loc să frigi carnea direct, o poți găti pe grătar, lângă foc. Dureză mai mult, dar rezultatul merită așteptarea! SERVEȘTE CLIENȚILOR TĂI CARNEA DE GRĂTAR PERFECTĂ. CARNE FRAGEDO Pulpe de pui inferioare • proaspete • ATM gastro • preţ/kg 10, 75 FRAGEDO Mix grill barbeque • proaspăt • ATM • preţ/kg 18, 99 Cea˜ă de porc ˜ără os • pungă • preţ/kg 19, 99 Mici Bucur • caserolă 900G • preţ/caserolă 14, 99 ORIGINE ROMÂNIA ORIGINE ROMÂNIA ORIGINE SPANIA PRODUS CONGELAT ORIGINE ROMÂNIA PRODUS CONGELAT

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=