Crumble cu fructe uscate, îngheţată și banane by chef �amuel Mod de preparare: Pentru început, pregătește aluatul sfărâmicios. Amestecă făina, zahărul brun și untul moale (la temperatura camerei) până când obții un aluat omogen. Mixează apoi totul cu nuca de cocos și fulgii zdrobiți de banane uscate. Pune aluatul într-o tavă și coace-l la 180°C, timp de 15-20 de minute. Pentru topping, taie bananele și pudrează-le cu puțin zahăr, pentru a le înmuia, și cu puțină scorțișoară. La final, asamblează desertul într-o cupă care a fost ținută la rece. Pune întâi aluatul, apoi 2 linguri de înghețată K-Classic cu nuci și deasupra, câteva felii de banană cu scorțișoară. Bon appétit! Ingrediente pentru 4 porții: Aluat: 120 g făină 115 g unt 80 g zahăr brun 60 g fulgi de nucă de cocos 60 g banane uscate Topping: 450 g înghețată K-Classic cu nuci 200 g banane bine coapte 50 g zahăr 2 g scorțișoară Articolele se găsesc in limita stocului disponibil. Vindem în cantități destinate exclusiv consumului personal. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=