Spală coastele și usucă-le prin tamponare. Amestecă siropul de arțar, uleiul de floarea soarelui, sosurile de soia și chili, sucul de lime, sarea și piperul și unge coastele cu acest amestec. Amestecă smântâna cu ambele tipuri de muștar și condimentează cu sare și piper. Taie bagheta felii. Curăță usturoiul, taie-l în jumătăți, unge feliile de baghetă cu acesta și picură ulei de măsline deasupra. Gătește coastele pe grătar timp de 30-40 de minute. Rumenește feliile de baghetă pe grătar și servește-le cu coaste și sos. Ingrediente: 2 kg coaste de porc 4 linguri sirop de arțar 2 linguri ulei de floarea soarelui 2 lingurițe de sos chili 2 linguri sos de soia 2 linguri suc de lime 1/2 linguriță sare iodată piper proaspăt măcinat 300 g smântână 1 lingură muștar fin 1 lingură muștar dulce 150 g baghetă 2 căței de usturoi 2 linguri ulei de măsline extravirgin Perioada de preparare: 60 min.   Ingrediente pentru 4 porții 21

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=