Spală spanacul și usucă-l prin scuturare. Curăță ceapa și usturoiul și taie-le cubulețe fine. Într-o tigaie, încinge puțin ulei de măsline și călește ceapa și usturoiul timp de 2 minute. Adaugă spanacul și călește 2-3 minute până se omogenizează. Condimentează cu sare, piper și nucșoară. Spală ciupercile și rupe-le codițele. Umple ciupercile cu spanac și așază-le pe o folie de aluminiu. Sfărâmițează brânza și presar-o împreună cu bucățele de unt peste ciuperci. În funcție de grătar, gătește ciupercile 10-15 minute. Între timp, prăjește semințele de pin într-o tigaie fără grăsime. Servește ciupercile umplute cu semințe de pin presărate deasupra. Ingrediente: 200 g spanac 1 ceapă roșie 1 cățel de usturoi 1 lingură ulei de măsline extravirgin sare iodată, piper proaspăt măcinat nucșoară măcinată 4 ciuperci Champignon mari 150 g brânză grecească Feta 1 lingură unt 2 linguri semințe de pin Perioada de preparare: 40 min.   Ingrediente pentru 2 porții 19

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=