KAUFLAND Mod de preparare: Pentru carne: Călește ceapa tocată. După ce s-a înmuiat bine, adaugă untul, dă focul mic și mai amestecă 4-5 minute. Adaugă și whiskey-ul și continuă să amesteci încă două minute ca să se evapore alcoolul. Lasă tigaia deoparte, cât să se răcească puțin. Adaugă apoi ceapa peste mixul de carne, asezonează cu sare și piper și amestecă bine. Împarte carnea în bucăți de aproximativ 130 de grame, aplatizează-le (cât să ajungă în forma finală de pus pe grătar), apoi pune-le la frigider timp de două ore. Pentru burger: Scoate carnea din frigider și las-o la temperatura camerei câteva minute, apoi pune bucățile pe grătarul bine încins. Ar trebui să stea circa 5 minute pe fiecare parte. În paralel, taie chiflele de pâine în jumătăți și legumele. Feliază roșiile, la fel și ceapa roșie, și castraveții murați. Într-un mojar, pregătește sosul. Zdrobește 3-4 căței de usturoi, adaugă 3 linguri de maioneză, 3 de muștar, puțină sare și amestecă bine. Dacă între timp carnea e gata, ia-o de pe grătar și pune ouăle și bacon-ul la făcut. Înainte să montezi burgerul, pune câteva secunde pâinea pe grătar. Ia un platou de lemn, așază jumătățile de chifle pe el, pe cele de jos pune sos din abudență, apoi o frunză de salată, câte trei felii de roșii, castravete murat, carnea, 2 felii de bacon, una de cașcaval și oul. Pe jumătatea de chiflă rămasă pune ketckup și ceapă roșie. Așază chifla peste ou și înfige în ea o frigăruie de rozmarin sau de bambus. Burgerul e gata! Poftă bună! Ingrediente 4 porții: Pentru carne: 200 g carne tocată de miel 200 g carne tocată de vită 100 g grăsime 1 lingură de unt 100 ml whiskey 4 cepe mari Pentru burger: 4 chifle 2 roșii 4 castraveți murați 1 ceapă roșie 4 ouă 3-4 căței de usturoi 4 felii de cașcaval 8 felii de bacon salată verde muștar maioneză ketchup BUrger 13 by

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=