PrețurilesuntexprimateînleișiconținTVA.Ofertaestevalabilăînlimitastocurilordisponibile.Nuneasumămrăspundereapentru eventualelegreșeliapărutelatipar.Fotografiilefolositecadecornuprezintăobligațiicontractuale.Prețurilepotsuferischimbărineanunțate. 13 - 19MAI 2020 ULVEX ULEI DE FLOAREA SOARELUI 2 l PIEPT DE PUI dezosat 650 g INIMĂ DE PORC refrigerată preț / kg Maibinepentrumediu... ...maibinepentru tine! Acest produs tipărit este reciclabil Produsul a fost tipărit utilizând hârtie cu impact redus asupramediului Au fost limitate emisiile de substanțe chimice în aer și apă provenite din procesele de producție și tipărire a hartiei. EU Ecolabel :RO/028/001 Vă rugăm să colectati hârtia folosită pentru reciclare Tipărit pe hârtie cu certificat EU Ecolabel Ai card ai reducere! ȘERVEȚELE UMEDE COPII 80 buc. SANA 3,6% grăsime 1 kg 4,99 3,69 -26 % PREȚFĂRĂCARD 11,69 3,99 Această rețetă este genul acela de rețetă “uitată”. Pe vremea bunicilor noștri, existau rețete din care se prepara și servea fiecare bucățică din porc, nu exista risipă. În zilele noastre inimile se folosesc mai rar în rețete, fiind considerate resturi, preferându-le mai mult iarna când facem toba. Dacă ne întrebăm însă mamele sau bunicile, ele ne vor spune că sigur cunosc această rețetă și acest mod de preparare a inimilor. Un alt avantaj e că inimile sunt și foarte convenabile la preț. 12,65 10,99 -13 % S t o c l i m i t a t 6,99 Ragu de inimă de porc Chef Nicolai Tand Mod de preparare Se lasă inima în apă rece 2-3 ore și apoi se spală. Se curăță de venele groase și se taie în cuburi de 2 -3 cm. Într-o tigaie cu puțin ulei, se călește inima tăiată bucăți în jur de 7-10 min pe toate părțile. Se condimentează cu sare și piper. Într-o oală mai mare adăugăm puțin ulei, tocăm ceapa mărunt, morcovul ras și se călesc. Adăugăm 2 căței de usturoi pisați și roșiile din conservă. Condimentăm cu cimbru, foi de dafin și pătrunjel. Adăugăm și vin roșu, ținem pe foc 15 min după care inima trasă la tigaie. Punem și supa de pui cât să treacă peste toată compoziția din oală cu 1-2 cm și lăsăm la foc mic în jur de 30 min. Amestecăm din când în când. Se servește cu cartofi fierți pătrunjel sare și unt. Ingrediente 500 gr inimă de porc 3 cepe 2 morcovi 2 căței de usturoi 1 conservă de roșii de 400 gr 100 ml vin roșu cimbru foi de dafin 200 ml supă de pui/apă pătrunjel sare, piper 1 kg cartofi unt

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=