3 Puișor, PUIUL GOSPODARULUI per kg 24 99 LEI Ceafă de porc dezosată, marinată diverse sortimente, per kg 21 99 LEI Aripi de pui, BRAVIS per kg 10 49 LEI Pulpe de pui inferioare COCO-RICO per kg 10 99 LEI Mici de porc per kg 12 99 LEI Mix piept de porc și cârnați vită + porc per kg 18 99 LEI Cocoșel de pădure, pentru grătar per kg 27 99 LEI Ceafă de porc cu sos de afine Ingrediente: Pentru friptură: 800 grame ceafă de porc Sare Piper 1 linguriță coriandru 2 linguri ulei vegetal 4 lingurițe unt 4 căței usturoi 4 fire rozmarin Pentru sosul de afine: 1 lingură unt 300 grame afine 2 fire rozmarin 50 ml vin roșu 2 linguri smântână pentru gătit 1 linguriță miere 1/2 linguriță coajă de lime Preparare: 1. Ceafa de porc se porționează în 4 fripturi egale (aproximativ 200 grame fiecare). Apoi se condimentează cu sare, piper și coriandru. 2. Uleiul se încinge într-o tigaie la foc mediu și se adaugă fripturile. Se prăjesc timp de 4 minute. 3. Se tapetează o tavă de cuptor cu hârtie de copt și se așază feliile de ceafă pe ea. Peste fiecare friptură se adaugă o linguriță de unt, 1 cățel de usturoi și un fir de rozmarin. Tava se dă la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade Celsius. 4. Pentru sos, se topește untul într-o tigaie la foc mediu. Se adaugă afinele și firele de rozmarin. Se gătesc timp de 10 minute. 5. Amestecul se trece printr-o sită și se toarnă într-o tigaie încinsă la foc mediu spre mic. Se toarnă vinul roșu și smântâna, apoi se dă în clocot. Se adaugă și mierea. Se rade coajă de lime, se amestecă și apoi se ia de pe foc. Se lasă să se răcească. 6. Friptura se scoate din cuptor și se servește împreună cu sosul de afine. Se poate servi și cu cartofi copți. 4porții Pentru modul de preparare și alte rețete delicioase, urmărește canalul nostru de /CarrefourRomania 45min.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=