2 File de Somon per kg 59 99 LEI Meriți ce e mai bun Lup de mare per kg 29 99 LEI Meriți ce e mai bun Păstrăv eviscerat BIO per kg 38 99 LEI Meriți ce e mai bun Cotlet de porc, dezosat, BIO per kg Piept de porc cu os, marinat per kg, diverse sortimente 17 99 LEI Meriți ce e mai bun Pui grill PUIUL FERICIT per kg 17 49 LEI Meriți ce e mai bun Pulpă de rață per kg 27 99 LEI Meriți ce e mai bun ACT 1 Peste 1.000 de produse BIO accesibile la prețuri Păstrăv umplut cu ciuperci Ingrediente: 4 linguri ulei de măsline 150g ciuperci, tocate 1 praz, tocat 30g unt ¼ țelină, tăiată cubulețe sare de Himalaya piper 1 linguriță usturoi pudră 1 linguriță fulgi de ardei iute 1 linguriță sos de soia ½ cană vin alb 2 păstrăvi de circa 350g fiecare, eviscerați 3 felii lămâie 13-15 roșii cherry sare pătrunjel proaspăt, mărunțit Preparare: 1. Se încing 3 linguri de ulei de măsline în tigaie, la foc mic, și se călesc ciupercile. 2. Se adaugă prazul, untul și țelina, se condimentează cu sare de Himalaya, piper, praf de usturoi și fulgi de chili și se amestecă 1-2 minute. 3. Se amestecă în continuare, adăugându-se sosul de soia și vinul alb și se lasă să scadă. 4. Se umplu păstrăvii cu ciupercile gătite, se leagă cu sfoară de bucătărie și se pun în tavă. 5. Se adaugă feliile de lămâie și roșiile cherry, se adaugă uleiul de măsline rămas, sare și piper. Se bagă la cuptor 40 minute la 175⁰. Peștele se servește garnisit cu pătrunjel mărunțit. 2porții 60 min. Pentru modul de preparare și alte rețete delicioase, urmărește canalul nostru de /CarrefourRomania 86 69 LEI 64 99 LEI -25 %

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=