Spală meiul și lasă-l la fiert în 200 ml de apă cu sare, la foc mic, timp de 5 minute. Oprește focul și lasă meiul acoperit la umflat. Spală rodiile și taie-le pe jumătate. Umple un bol cu apă rece, bagă sub apă jumătățile de rodie și bate-le cu o lingură pentru a scoate semințele din coajă. Atenție, nu deteriora coaja. Curăță grepfrutul și taie pulpa cubulețe. Curăță morcovii de coajă și dă-i pe răzătoare. Spală verdețurile, usucă-le cu un prosop de hârtie și taie-le fin. Zdrobește nucile. Pentru sos, amestecă uleiul de măsline, oțetul, muștarul, 1 linguriță de miere, sarea cu verdețuri, piperul și 2 linguri de apă. Amestecă într-un castron meiul, jumătate din semințele de rodie, grepfrutul, morcovii, verdețurile, nucile și sosul. Pornește funcția grill la cuptor. Taie brânza de capră în 8 felii, așază-le pe o tavă acoperită cu hârtie de copt, unge-le cu restul de miere și ține-le la cuptor timp de aproximativ 2 minute, până când brânza este ușor rumenită și topită. Umple cele 4 coji de rodie cu salată de mei și pune brânza deasupra. Sfat: Restul de semințe de rodie le poți pune în frigider și le poți amesteca cu fulgi de ovăz pentru micul dejun. Ingrediente: 100 g mei sare iodată 2 rodii 1 grepfrut 2 morcovi, câte 1/2 legătură de mentă, pătrunjel și busuioc 50 g nuci 2 linguri ulei de măsline extravirgin 1 lingură oțet 1 linguriță muștar semi-iute 3 lingurițe miere sare cu verdețuri piper proaspăt măcinat 100 g brânză moale de capră Timp de preparare: 30 min.   Ingrediente pentru 4 porții Per porţie: 361 kcal · Proteine: 9 g · Glucide: 34 g · Grăsimi: 20 g RODII UMPLUTE CU SALATĂ DE MEI ŞI BRÂNZĂ DE CAPRĂ 37

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=