Curăță castraveții, taie-i în jumătăți pe verticală, scoate-le semințele cu ajutorul unei linguri și taie pulpa în bucăți. Curăță ceapa și taie-o în cubulețe mărunte. Spală ardeiul, îndepărtează-i semințele și taie-i în fâșii. Lasă năutul să se scurgă într-o sită. Spală roșiile și taie-le în două. Încălzește uleiul de măsline într-o tigaie. Călește ceapa, castraveții și ardeiul timp de 2 minute. Redu focul, stinge cu vin alb și adaugă supa de legume. Adaugă apoi crema de gătit, năutul și pudra curry, lasă totul la foc mic timp de 4-5 minute, până când legumele sunt gătite, dar crocante. Spală mărarul, tocă-l mărunt și pune-l peste legume odată cu jumătățile de roșii. Pune legumele într-un recipient cu închidere etanșă și presară deasupra bucăți de feta. Este o gustare delicioasă alături de o baghetă proaspătă. Ingrediente: 800 g castraveți 1 ceapă 1 ardei galben 1 borcan năut 250 g roșii cherry 2 linguri de ulei de măsline 80 ml vin alb sau apă 1 lingură supă de legume 200 ml cremă de gătit din ovăz 1 linguriță de pudră curry 1 legătură de mărar proaspăt 150 g brânză feta 1 baghetă Timp de gătire: 40 min   Ingrediente pentru 4 porții Per porție: 550 kcal · proteine: 21 g · carbohidrați: 18 g · grăsime: 26 g CASTRAVEȚI CU NĂUT ȘI FETA 35

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=