4 Mușchi de vită cu sos de zmeură Ingrediente: sare de Himalaya 3 cartofi mari, cubulețe 1/4 conopidă 3 linguri unt 50 ml lapte 1 linguriță coajă de lime piper 400 grame mușchi de vită 2 linguri ulei de măsline cimbru proaspăt 150 grame zmeură anason stelat 2 linguri supă de vită 2 linguri vin roșu 1 lingură miere Preparare: 1. Fierbe cartofii și conopida în apă clocotită cu puțină sare, până când poți introduce ușor furculița. 2. Strecoară legumele și zdrobește-le într-un bol mare. Adaugă 2 linguri de unt, laptele și coajă de lime. 3. Asezonează cu sare și piper după gust, apoi pasează totul până când obții un piure omogen. 4. Unge carnea de vită cu o lingură de ulei de măsline și asezoneaz-o cu sare și piper după gust. 5. Încinge uleiul rămas într-o tigaie de fontă. Adaugă carnea de vită și rumenește-o timp de 1-2 minute pe parte. 6. Asezonează cu cimbru și dă-o la cuptor pentru următoarele 7 minute, la 190 de grade Celsius. 7. Zdrobește zmeura și dă-o printr-o strecurătoare, dând la o parte pulpa. 8. Încinge sosul de zmeură obținut într-o cratiță pe foc mic, iar în timp ce amesteci adaugă anasonul stelat. Toarnă supa de vită, vinul roșu, mierea, sarea și piperul. 9. Când sosul a dat în fiert, adaugă și restul de unt, topește-l și închide focul. 10. Servește carnea de vită cu piureul de legume și sosul de zmeură! 2porții 30min. Pentru modul de preparare și alte rețete delicioase, urmărește canalul nostru de /CarrefourRomania Ofertă valabilă în perioada 5.03-11.03.2020. ACT 1 Peste 1.000 de produse BIO accesibile la prețuri Portocale calibrul 4-5, per kg 3 49 LEI Meriți ce e mai bun Zmeură 125 g, per caserolă 7 99 LEI Meriți ce e mai bun Castraveți cornichon per kg 6 99 LEI Meriți ce e mai bun Miez de nucă Origine: România, per kg 29 99 LEI Meriți ce e mai bun Fasole albă, bob mare, per kg 5 99 LEI Meriți ce e mai bun Roșii cherry, lungi 250 g, per caserolă 3 49 LEI Meriți ce e mai bun Morcovi BIO 500 g, per caserolă 4 99 LEI 3 33 LEI -33 %

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=