HAZAI ÉS FINOM cremă pentru sandwich natur / HAZAI ÉS FINOM natúr szendvicskrém GAZDA lapte 2.8% / GAZDA tej 2.8% OLMA budincă, diverse sortimente / OLMA puding, többféle MIZO iaurt 3.6% / MIZO joghurt 3.6% MEGGLE lapte pentru cafea UHT 10% / MEGGLE UHT kávétej 10% GAZDA brânză de vacă semidegresată / GAZDA félzsíros tehéntúró CBA Piros brânză topită baton, semidegresată, natur, cu specific unguresc / CBA Piros tömlős, fél- zsíros sajtkrém, natúr, magyaros 3 99 Lei/Buc 1l 7 89 Lei/Buc 450g 0 99 Lei/Buc 150g 2 39 Lei/Buc 100g 2 75 Lei/Buc 200g 1 49 Lei/Buc 200g 1 79 Lei/Set 10x10g Brioșe cu brânză și stafide Un desert cu iz de primăvară pe care trebuie să îl încerci! INGREDIENTE: • 100 g făină • 150 g zahăr brun • 250 g brânză de vacă • 2 ouă • 50 ml ulei • ½ plic praf de copt • 120 g stafide • 150 ml rom MOD DE PREPARARE: Spală stafidele și lasă-le la înmuiat în rom pentru minim 2 ore. Amestecă apoi făina cu zahărul brun și praful de copt. Separat, combină ouăle cu brânza dulce, uleiul și stafidele hidratate și scurse. Încorporează ingredientele uscate în cele lichide până la omogenizare. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade. Toarnă compoziția într-o tavă de brioșe unsă cu unt sau folosind hârtie pentru brioș. Dă brioșele la cuptor pentru cca 30-35 de minute, sau până când se rumenesc frumos. Servește-le presărate cu zahăr pudră. Poftă bună!

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=