Săr bătorește cu prietenii tăi toate motivele pentru care iubiți brioșele, chiar de Ziua Internațională a Brioșelor de pe 20 Februrarie. BRIOȘE DE CARAMEL CU GLAZURĂ DE CAFEA INGREDIENTE PENTRU 6 BRIOȘE Brioșe • 2 ouă • 50 g unt fără sare, înmuiat • 1 vârf extract de vanilie • 50 g făină simplă • 1 linguriță (15 ml) praf de copt • 100 g zahăr alb • 1 vârf de sare • 40 g pudră de cacao • 3 lingurițe (45 ml) cafea tare • 100 g de caramele mărunțite Glazură: cremă de cafea • 125 g unt fără sare, înmuiat (nu topit) • 1 gălbenuș de ou • 100 ml zahăr vanilat • 15 ml cafea Timp de pregătire: 15 minute Timp de gătire: 20 minute la180°C/ Treapta 6 PREPARARE 1. Preîncălzește cuptorul la 180 ° C/ Treapta 6, fără grătar. Unge alveolele formelor Tupcake cu puțin unt și așează-le pe grătar. 2. Într-un bol bate ouăle, untul, extractul de vanilie și amesecă până când compoziția devine omogenă. 3. Într-un bol diferit, combină făina, praful de copt, zahărul, sarea și pudra de cacao. Adaugă treptat compoziția în amestecul de ouă. Bate până când devine un amestec omogen. 4. Adăugă cafeaua treptat și amestecă până când aluatul devine omogen. 5. Tăie în bucăți mici caramelele și adaugă-le în aluat. 6. Împarte aluatul uniform în alveole și lasă la copt pentru aproximativ 20 de minute. 7. Pregătește crema pentru glazură: toarnă toate ingredientele în Speedy Chef și bate până când obții o cremă cu aspect omogen și pufos. Ar trebui să obții o textură asemănătoare maionezei. 8. Pentru a evita topirea, lasă brioșele să se răcească complet înainte de glazurare. 9. Umple Șprițul de ornat , adaugă accesoriul cu stea și începe să ornezi mișcându-te din exterior spre centru pentru a crea un strat uniform. Decorează cu bucăți mici de caramele. 10. Pot fi servite imediat sau pot fi păstrate în frigider.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=