4 Copănele cu citrice la cuptor Ingrediente: ½ linguriță sare ½ linguriță ierburi aromatice piper 2 linguri ulei de măsline 2 linguri sirop de rodie 500 grame copănele de pui 3-4 felii de lămâie 3-4 felii de mandarină 2-3 felii de portocală 2-3 felii de grepfrut Preparare: 1. Se amestecă într-un bol sarea, ierburile și piper după gust. Se adaugă apoi uleiul de măsline și siropul de rodie și se omogenizează. 2. Se adaugă copanele de pui într-o tavă de copt împreună cu feliile de citrice. 3. Se ung toate cu sosul de rodie. 4. Se dau la cuptor 35 minute, la 190 o C. 5. Se servesc 2-3 copănele per porție pe pat de felii de citrice coapte. Poftă bună! 3porții 45min. Pentru modul de preparare și alte rețete delicioase, urmărește canalul nostru de /CarrefourRomania Medalion de Somon, per kg 54 99 LEI Spată de porc dezosată, per kg Puiul Familist per kg 8 99 LEI Creveți roz 40/60, per kg 46 99 LEI Ciolan afumat per kg 13 99 LEI Icre de Știucă per 100 g 31 99 LEI Pulpe de pui inferioare per kg Iubesc felul în care pregătește grătarul 9 99 LEI 17 99 LEI

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=