este locul unde își confruntă ideile profesioniștii, în favoarea pasionaților de bucătărie. Ingrediente:  File de somon 800 g  Măr 400 g  Cartofi 400 g  Cimbrișor 1 legătură Mod de preparare: Într-o tavă unsă cu unt se așează somonul, este asezonat cu sare, piper, vin alb, acoperit cu folie alimentară și introdus la cuptor, la 65 0 C, timp de 15 minute. Pentru piure, într-o tigaie cu unt se sotează mărul și cartofii, se adaugă cimbrișor, vin alb, se flamează și se lasă în continuare la fiert. După fierbere, ingredientele sunt pasate, apoi aromatizate cu coajă de portocală și sare. La final, paleta de arome a preparatului este completată cu un ulei de leurdă realizat din leurdă amestecată într-un blender cu ulei. Poftă bună!  Portocală 3 buc.  Leurdă 40 g  Unt 20 g  Ulei de măsline 200 ml  Vin alb 50 ml  Sare  Piper Totul asezonat cu un CALOIAN • Pinot Grigio • Sec • Podgoria Oprișor - Mehedinți • 0,75 l P R O D U S C O N G E L A T  KOTÁNYI • Cimbru mărunțit • 15 g 2 45 perbuc. 28 99 perbuc. 17 59 perbuc. GROENLANDA • File Somon porționat cu piele • 3 x 100 g TERRA DELYSSA • Ulei de măsline extra virgin • 500 ml KOTÁNYI • Râșniță piper mozaic boabe • 35 g KOTÁNYI • Râșniță sare de mare iodată • 92 g 12 19 perbuc. 10 79 perbuc. Cartofi • Diverse sortimente • România • 2,5 kg 6 69 persac 18 90 persticlă min.6buc. 19 90 min.3buc. 20 99 1buc.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=