7 68 perbuc. 2 45 perbuc. 2 69 perbuc. 42 29 perbuc. este locul unde Æși confruntă ideile profesioniștii Æn favoarea pasionaților de bucătărie. ,ngrediente  )asole 500 g  &eapă 100 g  0orcovi 100 g  Ŗelină 60 g  &imbru 5 g  8sturoi 15 g 0od de preparare 3entru Ænceput ceapa este călită Æn ulei de floarea soarelui apoi asezonată cu sare și zahăr. &ând ceapa s-a caramelizat se adaugă suc de roșii cimbrișor usturoi granulat piper alb sare și se mai lasă să fiarbă puțin timp. ¦n continuare boabele de fasole sunt puse la fiert Æmpreună cu o ceapă un morcov și țelină apoi se asezonează cu cimbru și sare pentru mai mult gust. )asoleașilegumelefiertesuntdateapoiprintr-unblender alături de ceapa caramelizată suc de roșii apă sos 7abasco. Amestecul este lăsat la răcit apoi este turnat Æn forme de silicon. 3entru sosul de roșii Æntr-o soteuză cu ulei se pune ceapă usturoi cimbru uscat suc de roșii și zahăr. Amestecul este dat printr-un blender de mare viteză și sitat iar mai apoi amestecat cu o soluție de apă cu alginat de sodiu. ¦n continuare sosul este picurat Æntr-o soluție de apă cu calcic caviarul rezultat este scos Æn apă rece după care este pus peste fasolea din forme și acoperit cu un alt strat de fasole formându-se o sferă. Poftă bună! 5 09 perbuc.  Suc de roșii 150ml  Sos 7abasco 5ml  8lei de floarea soarelui 50ml  Alginat de sodiu 0 5 g / 100 g  &alcic 2 g / l de apă  =ahăr 30 g  Apă 1 5 l  Sare 30 g  3iperalb 4 g DEVELEY • Sos tabasco roșu • 350 ml CIRIO • 5oșii pasate • 680 g KOTÁNYI • &imbru mărunțit • 15 g TOPSELLER • )asole albă boabe • 1 Ng KOTÁNYI • 3iper alb măcinat • 17 g 71 98 persticlă VALCO • 50 vol. • 0 7 l Totul asezonat cu Pălincă de prune 2

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=