Samuel Le Torriellec Foto: Antreprenorești dăruire Mâncarea bună este Un francez îndrăgostit de România, de tradițiile și obiceiurile noastre amuel Le Torriellec este unul dintre cei mai cunoscuti chefi din România și colaborator al Kaufland în proiectul PopUp Restaurant. Trăiește de 12 ani în România și declară că nu s-ar mai întoarce în Franța, deși acolo s-a format ca chef și a căpătat experiență într-un restaurant celebru cu trei stele Michelin. În România a devenit foarte cunoscut participând ca jurat la emisiunea Master Chef și apoi prin numeroasele interviuri acordate în presa de la noi. Prin felul în care gătește el se exprimă ca om și ca artist în bucătărie, având grijă însă ca toți cei pentru care gătește să fie mulțumiți. Încearcă să le dăruiască cu generozitate celorlalți nu numai ceva deosebit, ci și ceva așa cum își doresc. De aceea consideră că mâncarea bună este dăruire. INTERVIU CU CHEF 10

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=