2 Morcovi 'iliera Calității CarreGoVr Origine: România 1 LH per punHă LEI 1 99 LEI % legend pr:Price_zl, ,Price_gr ar:OldPrice_zl, , OldPrice_gr cr:AddPrice_zl, , AddPrice_gr Name:Name, , Info, ,PerUnit Annuity:Annuity Entry1:Entry1 Entry2:Entry2 Entry3:Entry3 Entry4:Entry4 Entry5:Entry5 Maker:Maker Amount:Amount ACT 4 în cel mai morcovi românia atent Telecționați și cVltiWați prielnic sol din (rapeGrVit roșV per kg LEI 2 99 LEI % -ămâi netratate 5 H per punHă LEI 5 29 LEI % Mere Golden Origine: România per kg LEI 2 99 LEI % Cartoá alCi Origine: România per kg LEI 1 99 LEI % 3oșii cIerrZ 5 H per caserolă LEI 4 49 LEI % legend pr:Price_zl, ,Price_gr ar:OldPrice_zl, ,OldPrice_gr cr:AddPrice_zl, ,AddPrice_gr Name:Name, , Info, ,PerUnit Annuity:Annuity Entry1:Entry1 Entry2:Entry2 Entry3:Entry3 Entry4:Entry4 Entry5:Entry5 Maker:Maker Amount:Amount LEI 1 99 LEI % Ceapă galCenă per kg Cartofi copți în 3 feluri Ingrediente: 2 kg cartofi, tăiați pe jumătate 2 linguri ulei de măsline, 5 căței de usturoi, sparți rozmarin, frunzulițe, 2 lingurițe oțet balsamic piper, sare, 30 grame unt, frunze de salvie coajă de portocală, ¼ cană supă de legume 1 lingură grăsime de gâscă, frunze de dafin, cimbru uscat Preparare: Preparare 1.Se fierb cartofii 10 minute, apoi se strecoară. 2. 1entrV prima rețetă se stropește prima tavă de copt cu 1 lingură de ulei de măsline, apoi se adaugă usturoiul, frunze de rozmarin după gust și o linguriță de oțet balsamic. Se asezonează cu piper și se amestecă. .Se adaugă cam 1/ din cantitatea de cartofi fierți, se pune sare, apoi se bagă la cuptor 25 de minute la 180ĂC. 4. 1entrV a doVa rețetă se stropește a doua tavă cu uleiul de măsline rămas, se adaugă untul, frunze de salvie și coaKă de portocală după gust. Se completează cu supa de legume, apoi se amestecă. 5.Se adaugă Kumătate din cartofi fierți rămași, se asezonează cu piper, se amestecă, după care se bagă la cuptor 25 de minute la 180ĂC. 6. 1entrV a treia rețetă în a treia tavă se adaugă grăsimea de g´scă, c´teva frunze de dafin, cimbrul uscat și oțetul balsamic rămas, apoi se amestecă. 7.Se pun cartofii rămași, se amestecă din nou, apoi se bagă la cuptor 25 de minute la 180ĂC. 8.Pot fi serviți împreună sau separat, presărați cu sare după gust. porții 55min. Pentru modul de preparare și alte rețete delicioase, urmărește canalul nostru de /CarrefourRomania

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=