03 După ce în 2007 Sibiul a primit titlul de Capitală Culturală Europeană, în 2019 a devenit Regiune Gastronomică Europeană. Aceasta este o oportunitate de a susține și promova mâncărurile tradiționale și produsele locale, dar și o șansă în plus pentru producătorii locali și pentru conservarea peisajului cultural din zonele rurale. Sibiul a obținut această titulatură dinpartea Institutului Internațional pentru Gastronomie, Cultură, Artă și Turism (IGCAT), iar recunoașterea regiunii s-a datorat tradițiilor culinare, dar și diversității culturale a zonei. Suntem împreună în Sibiu. PARTENER DE LUNI 30 SEPTEMBRIE 400 g 8 , 99 1kg=22,48lei SALCONSERV Tobă de porc 300 g 10 , 99 SALCONSERV Salam de vară uscat • preparat din carne de vită și porc, după rețeta originală, salamul de vară este fiert și dublu afumat astfel încât să-ți amintească de gustul de altădată 1kg=36,63lei 200 g 11 , 99 SALCONSERV Jumări de porc 1kg=59,95lei SALCONSERV Slăninuță țărănească per 100 g 2 , 99 SALCONSERV Ceafă afumată per 100 g 3 , 49

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=