2 Piersici per kg 3 49 LEI Profită acum! Ceapă verde Origine: România, per legătură 0 99 LEI Profită acum! Sfeclă roșie Origine: România, per kg 0 99 LEI Profită acum! Țelină rădăcină Origine: România, per kg 5 49 LEI Profită acum! Pere Santa Maria per kg 5 49 LEI Profită acum! Salată Latino CARREFOUR, 180 g, per buc. 3 49 LEI Profită acum! Prune Origine: România, per kg 3 49 LEI Profită acum! Piept de curcan cu cartofi dulci și sos de sfeclă roșie Ingrediente: 1 cartof dulce, mare, felii subțiri 1 ceapă, cubulețe 150 grame roșii cherry 2 frunze salvie 3 căței usturoi 2 linguri ulei de măsline Sare Piper 1 linguriță cimbru 300 grame piept de curcan 3 frunze busuioc 1 linguriță unt 200 grame sfeclă fiartă 50 ml suc de sfeclă 3 frunze mentă Preparare: 1. Se ia un vas de cuptor și se adaugă cartoful dulce, ceapa tăiată cubulețe, roșiile cherry, salvia și usturoiul. 2. Se adaugă 1 lingură de ulei de măsline și se condimentează cu sare, piper și cimbru. Legumele se dau la cuptor pentru 25 de minute la 180 de grade Celsius. 3. Pieptul de curcan se așază pe un fund de lemn și se condimentează cu sare și piper. 4. Se încinge o lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu. Se adaugă pieptul de curcan, frunzele de busuioc și se gătește timp de 8 minute pe o parte. Se adaugă untul, iar curcanul se întoarce pe partea cealaltă. Se lasă încă 8 minute. 5. Pentru sos, se adaugă sfecla și sucul de sfeclă într-un blender. Se adaugă restul de ulei de măsline, un praf de sare și piper și menta. Se mixează până capătă consistența unui sos cremos. 6. Friptura de curcan se servește cu legumele la cuptor și sosul de sfeclă. 2porții Pentru modul de preparare și alte rețete delicioase, urmărește canalul nostru de /CarrefourRomania 45min. ACT 10 fructe și românești de la producători locali legume

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=