2 Caju crud CARREFOUR 500 g, per pungă 34 99 LEI Profită acum! Morcovi Origine: România, per kg 1 89 LEI Profită acum! Afine BIO Origine: România 125 g, per caserolă 3 49 LEI Dovleac plăcintar Origine: România per kg 2 99 LEI Stafide aurii CARREFOUR 500 g, per pungă 8 99 LEI Ardei California roșu per kg 7 99 LEI Profită acum! Struguri rose Origine: România per kg 5 99 LEI Profită acum! Profită acum! Profită acum! Profită acum! ACT 10 fructe și românești de la producători locali legume Morcovi pai la cuptor Ingrediente: 6 morcovi de mărime medie 1 lingură de ulei de măsline sare de mare, piper 1 linguriță ceapă pudră 1 linguriță rozmarin proaspăt tocat 3 crenguțe de rozmarin 6 felii bacon Preparare: 1. Cuptorul se preîncălzește la 180 o C. 2. Morcovii se spală, se curăță de coajă și se taie pe lungime. Fiecare jumătate se taie apoi în alte două jumătăți, tot pe lungime. Astfel se obține o formă de cartofi pai. 4. Morcovii se pun într-un bol și se amestecă cu uleiul de măsline, un praf de sare și de piper, ceapa pudră și rozmarinul tocat. Se așază într-o tavă îmbrăcată în hârtie de copt împreună cu crenguțele de rozmarin și se dau la cuptor pentru următoarele 15 minute. 5. Între timp, baconul se taie mărunt și se prăjește într-o tigaie până devine crocant. Se presară apoi peste morcovi, și se mai dă tava la cuptor pentru încă cinci minute. x2porții 25min. Pentru modul de preparare și alte rețete delicioase, urmărește canalul nostru de /CarrefourRomania

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=