4 Mix ceafă de porc feliată + mici per kg 15 99 LEI Profită acum! Aripi de pui per kg 9 49 LEI Profită acum! Medalion de Somon per kg 39 99 LEI Profită acum! Păstrăv eviscerat per kg 22 99 LEI Profită acum! Doradă proaspătă 400/600, per kg 22 99 LEI Profită acum! Pulpe de pui, superioare COCO-RICO, per kg 9 49 LEI Profită acum! Piept de porc cu os, feliat per kg 14 99 LEI Profită acum! Iubesc felul în care pregătește grătarul Păstrăv umplut cu ciuperci Ingrediente: 34 linguri ulei de măsline 150 g ciuperci, tocate 1 praz, tocat 30 g unt, ¼ țelină, tăiată cubulețe 1 linguriță usturoi pudră 1 linguriță fulgi de ardei iute 1 linguriță sos de soia ½ cană vin alb 2 păstrăvi de circa 350 g fiecare, eviscerați 3 felii lămâie, 13-15 roșii cherry sare de Himalaya piper pătrunjel proaspăt, mărunțit Preparare: 1. Se încing 3 linguri de ulei de măsline în tigaie, la foc mic, și se călesc ciupercile. 2. Se adaugă prazul, untul și țelina, se condimentează cu sare de Himalaya, piper, praf de usturoi și fulgi de chili și se amestecă 1-2 minute. 3. Se amestecă în continuare, adăugându-se sosul de soia și vinul alb și se lasă să scadă. 4. Se umplu păstrăvii cu ciupercile gătite, se leagă cu sfoară de bucătărie și se pun în tavă. 5. Se adaugă feliile de lămâie și roșiile cherry, se adaugă uleiul de măsline rămas, sare și piper. Se bagă la cuptor 40 minute la 175⁰. 6. Peștele se servește garnisit cu pătrunjel mărunțit. x2porții 60 min. Pentru modul de preparare și alte rețete delicioase, urmărește canalul nostru de /CarrefourRomania

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=