3 CORSO FRESH  Îngheţată de pepene galben  110 ml 1 55 per buc. CORSO INTENSO  Îngheţată  Diverse sortimente  110 ml 3 05 per buc.  Arabii sunt primii care au introdus în compoziţia îngheţatei zahărul şi tot ei au produs-o în scop comercial fiind vândută în pieţe.  În 1600 regele Carol I al Angliei în urma unei vizite făcute în Franţa a avut ocazia să deguste acest desert. Impresionat i-a cerut bucătarului să-i vândă reţeta, acestuia oferindu-i-se o pensie substanţială pe toată perioada vieţii.  Cea mai populară aromă de îngheţată în lume este vanilia. Este urmată de aroma de ciocolată şi cea de căpşune.  Pe lângă aromele clasice, producătorii de îngheţată au scos pe piaţă şi arome mai puţin obişnuite: ardei iute, usturoi, bere, avocado, brânză cu mucegai sau bacon. SUPLETTE  Îngheţată  Diverse sortimente  170 ml 3 65 per buc. LA STRADA  Îngheţată  Diverse sortimente  120 ml 5 25 per buc.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODMzMzU=